Drive-in show

DJ met geluidsset

+ lichtinstallatie met lichtman
(als in onderstaande video)

Voor maar €550,- vrijblijvende offerte

Bovenstaand bedrag is incl. BTW en compleet met professionele lichtinstallatie, welke perfect aansluit op de muziek doordat er een lichttechnicus mee gaat! Uitgaande van 4 uur muziek, inc. op en afbouwen, verlicht DJ meubel en DJ gear. Wel ex. reiskosten v.a. Zutphen (GLD) maar wij leveren al een complete Drive-in show vanaf €400,- dus mail of bel gerust voor een vrijblijvende offerte!
 

Bruiloft, privé of bedrijfsfeest

Als drive-in show zetten wij een goed geluid en een prachtige lichtshow neer voor feesten tot ongeveer 500 personen. Doordat wij een processor gestuurd geluidssysteem hebben kunnen wij het geluid perfect afstellen op elke ruimte.

Wij zijn muzikaal gespecialiseerd in de grootste hits vanaf de 70's tot nu. Party in de tent werkt met meerdere, verschillende DJ's. Zo vinden we altijd een passende muzikale invulling voor uw feest. Wij zorgen altijd voor een PARTY IN DE TENT !!

Vaak word er op een lichtshow bespaard, terwijl dit met een lichte nevel nu juist voor een mooie extra dimensie zorgt. Hierdoor worden de feestgangers direct de dansvloer op gelokt en zit de sfeer er sneller in.

Hier is niet op bezuinigd! We werken met slimme LED-verlichting, welke we middels laptop voorprogrammeren binnen de feestruimte. Met behulp van een lichtman krijgt ieder nummer zo zijn eigen uitstraling en sfeer.

Natuurlijk is elk feest uniek en gaan we graag met u in gesprek wat de wensen zijn voor uw bruiloftsfeest, verjaardagsfeest, jubileum of bedrijfsfeest om zo tot een passende vrijblijvende offerte te komen.

Foto/ Video

 

1 2 5      14

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *